Dags å glömmmma nåe

sitter på hotellrummet och klämmer på mig hajjen ;P ... Man måste ju glömma nånting, kännde att det var länge sedan ja gjorde de så ja lämnade bara hajjen ;) ... tur jag har tiden ^^ ... Be för mig, börjar ogilla bana 1 nu :S den tycker som inte om mig riktigt... får hoppa i och vålda lite... Våld löser ju "allt" ;P

Hallå, vad är det här. Kikade lite på den här bloggen...

DET ÄR JU    INGEN     SOM HAR KOMENTERAT NÅTT...

Är det nån som läser här ens ;) haha

SM i Göteborg

FREDAG LUNCH

Hej på er alla…Skrev ju som aldrig nått om gårdagen. Men för att berätta lite kort så gick ju 200fr som de gick... Inge vidare, 2.09.00. men ska inte måla fan över väggen på grund av de. Nog är det surt, men men. Tog en sväng med Emma och Stephanie från Sundsvall på stan. Tänkte om man kunde hitta några klappar, NEJ… det gick lite sämmre de, men ska göra ett nytt försök i morgon, det samma vad gäller simningen ;)

Har idag tröskat igenom 50fj. Vart till å hoppa upp me bitter min ur kloret den här gången med, 29 var inte vad jag ville ha. Men så ska de ju också gå några gånger här i livet. Men ska inte måla fan på väggen än. Ger en ju som inget, kommer nya lopp. Ska sätta mig och kolla på 50fr från Norrländskan och tagga till inför morgondagens lopp (100fr) me lite goa minnen. Blir bara till å plugga in musik och kötta till sig en bra tid där då ;)

                                      (jag vet :S jag ser ut som en pojke i mitt korta hår haha ^^ )

Saknar er allihopen som brukar va me mig på tävlingar. Är tur ja har andra konstiga människor ikring mig som ja kan umgås me ;) Dom får duga då ni inte är me ;P ... 

                                              



Önskar ändå ni va här. Det är helt otroligt :D FULLT me julbelysning över allt på gatorna, skön stämmninh. Liseberg ser ut som ett sagoland. Funderar på att gå dit nån eftermiddag och titta. Ser helt galet vacker ut på kvällen, trotts att en annan står utanför å tittar in ;D



                       Lite från hotellet, utanför och på simhallen...
                 

              


Diggar dom 23 knapparna när man kommer in i hissen. Jag och Anders befinner oss på 7.an… Är lite sugen på att trycka på alla precis innan man hoppar ut på sin våning ;P meeeeen de skulle ju vara elakt … (hehe)
Men nu ska ja sova en smula, vila ryggen. Den börjar bli bättre faktiskt :D

Kramen // Elin


SM i Göteborg


Fredag morgon

Har nyss tryckt frukost… GOOO ären ju kan man säga :D  Taggar 50fj, ska skriva om gårdagen under lunchen. Däckade som en klubbad gris igår kväll, men skönt det med. Kanske inte skulle skada om man gick och la sig 20.00 ;) Man var som pigg på morgonen iaf. Men näe, nu äre dags å dra sig. Ha de folket, håll tummarna för bana 1… RÄTT bana 1 nu ;)


Kramar på er // Elin


SM i Göteborg

PS: Ni får ursäkta mina ordval vissa gånger, små grodor kommer förmodligen att hoppa ur min mun i vissa stycken under dom här 4 dagarna som jag har tänkt skriva lite till er

DAG 1 ANKOMSTEN:

Så var man framme, jag och Anders... Mysig flygtur, från Umeå 13.35. Stod stilla på Bromma ett BRA tag, för att dom ville vädra ut all varmluft antar jag... och släppa av några passagerare möjligen.. Så står vi där ett tag innan dom säger "Nu har vi bytt besättning och hittat ett fel på den här maskinen, så ni ska få gå en bit till en annan maskin som står här intill"
Ok, tjipp tjopp i slasket till andra flygplanet som var en bit bort. Regnade iaf inte ^^ tur de
Vidare till Landvetter där vi sedan hoppade in i en taxi som kördes av en ovanligt självmordsbenägen förare. Lite små kul där ;D 

10m EFTER röljuset och EFTER att bussen från höger PALL nitat för å inte mangla över oss:
"OJ, där vare RÖTT"
Jo du :S de var ju som de
"Då backar vi bara då"
Bra inställning där... Så kanske man kan göra på uppkörningen ;D "OJ, ja missa röljuset, men de e inga problem, jag är problemlösare nr.1 så det är bara å backa"  

Checka in på de UUUUNDERBARA hotellet Gothia Towers som ligger MITT EMOT de vackra upplysta Liseberg. (Hyggligt väder här ochså faktiskt) Mycket fina rum, goa sängar, å man får 3 EGNA KUDDAR :D:D:D (de är dom små tingen i livet som gör de ;) )...Packa om, traska till "sveriges snabbaste basäng" som dom kallar det.
(ska se till å få in nå bilder i morgon)

Ni som har varit här vet ju hur de ser ut... De var som lite hjärngymmpa, trotts att jag varit me i nå år så har jag på nått vänster missat Gbg.s simhall. Så det var första gången jag gick in i den. Tveklöst pirrigt faktisk för å erkänna, man måste ju se bra ut, inte som en grönjöling som inte vart me förr. Hur svårt kan de vara, det står ju Damer och Herrar på dörrarna...

Går in med lugn min. Nu viste ju inte jag att de här stället skulle vara typ som Eriksdalsbadet :S fast mer laburinter och korridorer
"happ, ännu en simhall... Bäst å se lite rutinerad ut å ba avslappnat göra entre"...
Så kom ju de lilla problemet dårå
"Vart fan ska jag"
Hittar ett litet hörn med en skyllt "Deltagare" och en pil in mot en korridor. Jah, så traskade man på å följde skylltar i nå km sen vart de bara till å hoppa i å simma in.

Käkar mat på skola, riktigt nice mat faktiskt :D Bästa jag har käkat på iaf :D
(kött, mos, sås, salladsbuffe)

Klockan är nu 21.40, dags för sängen. Sköt om er. I morgon ska ja tröska igenom 200fr. (Gren.10 Heat.2 Bana.1)

Bara å Skvätta lite ;)

Kram på er alla, sov gott   //   Elin


Sista passet kvar!

Nu är det snart dags för sista passet på denna tävling, sedan väntar hemresa tillbaka till Umeå igen.
Men en sak i taget, i morse simmade jag två lopp; 100 fjäril och 200 medley. På fjärilen fick jag en kallsup direkt efter andra vändningen, men tiden slutade ändå på pers. Tiden blev 59.38, riktigt kul! Pers blev det också när jag simmade 200 medley, trött efter fjärilsloppet men ändå en tid på 2:16.55. Tumme upp för det med!

Nu till det roliga! Ikväll har det lovats världsrekord på 100 ryggsim av japanska Shiho Sakai. Jag satte nästan vattenflaskan i halsen när jag såg henne första gången. HON ÄR KNAPPT 1,50 lång! Jätteliten! Sjukt att hon kan simma så fort när hon inte direkt har en simmarkropp, så det finns hopp för oss korta med!

Pass ett avklarat

Då är pass 1 avklarat! SWE har gjort en bra tävling hittills, i alla fall av det jag har sett. Själv simmade jag ett helt okej 200 fjärilsim i morse. Första 100 var lite stressat, vilket märktes andra 100. Men jag lyckades ändå klämma ut en okej tid. Efter en strykning får jag också simma final i kväll. Kulkul!
50 fjäril hann jag också med. Det gick, till skillnad från i vanliga fall då jag brukar simma det motsatta, väldigt avslappnat. Lite för avslappnat tyvärr. Men men, man lär så länge man lever!

För övrigt kan jag säga att Sverige-badmössorna är väldigt mysko, inte alls som vanliga badmössor. Men jag klagar inte, kul att pröva är det i alla fall!
Snart väntar "Final-fikat" nere i konferensrummet på hotellet, en av fördelarna med landslaget är att man nästan har obegränsat med frukt och fika att äta mellan passen. Tummen upp för det! Väldigt roligt att vara här också, man känner sig lite speciell. Sedan att det står SWE i startlistan och att man har Sverigebadmössor och kläder gör inte saken sämre.

Nu ska jag vila lite innan det är dags för fikat. Hoppas ni har det bra hemma i Umeå!

Live från Väsby med Ungdomslandslaget!

Hej hej!
Nu är jag på rummet på hotellet i Upplands-Väsby och klar för sängen efter massor av resa, föredrag från bland annat förbundskapten och landslagskäkaren, utdelning av utrustning och insimning i den fina bassängen. Utrustningen vi fick bestod av sverige t-shirt och shorts, Gul badmössa med sverigeflaggor (såna som riktiga landslaget har på tv) och träningsbadbyxor. Bassängen var hur bra som helst och jättefräsch. Sedan har jag sett massor av världssimmare här på hotellet också. Alltid kul!

Med det avrundar jag inlägget!

RSS 2.0