Fredag!

hej hej nu när jag skriver är det lördag, men eftersom tävlingarna slutar så sent på kvällen får jag berätta vad som hände nu. Fredag. Alla simmare simmade. Issa är sjuk, men hon tog sig igenom 100ryggsim och 4x100 fr! 1,05 är bra när kroppen inte är på topp, bra issa!! :D Olivia Sandgren gjorde ett super bra 100fj!! 1,17 det var pers med 2 skeunder! det är riktigt bra!! Eric simmade 100 ry och 100 fj kom till final på båda där han slutade 3a på 100 ryggsim!! Jätteee braaaa!! han är också 3a i hela sverige på 100 rygg. Elin simmade mycket igår.. 50fr,100ry,400fr,100fj och 4x100fr. hon kom till final på allt! på 100ry och 50 fr tog hon guld och silver på 100fj och brons på 400fr. Saga simmade först 200 me på 2,36 som var 3 sek pers! gooodd :D totalt slutade hon 8a och det gav poäng till klubben! sen 50br där hon var lita för snabb i starten och blev diskad. Malik simmade 400fr på 4,49 samt 200 me bra tid med ikke pers. 50bröstsim 34,44 i sekunds pers grattttiiiisss :D Charlie simmade 50fr och slutade 4a i finalen. Lollo simmade 400fr, 200me och 4x100fr och kom till final på allt. i finalen slutade hon 4a på 400 fr och 200me. Stephanie simmade 50 fr var 6a till final och slutade 4a. 50br kom till final och slutade även där 4a. det blev en hel del 4e platser. Men Elin och Eric tog medaljer. 4x100fr var en kul sak. jätte kul om jag får säga det själv. Stephanie börjar att simma. växlar till elin som tag åt sig en ledning. Saga som fick simma finalen p.g.a att issa var sjuk simmade riktigt snabbt 1,03,7. Sundsvall på banan intill drog i från men när saga hade 25 kvar tog hon igen på sundsvall, hon växlade till Lollo. De växlade som 4a. När det var 50 meter kvar låg tjejerna 5a. Men i mål slutade dom som 1a!!!!!!!!!!!!!!! HELT GALET BRA!!! :D 5lag slogs om första platsen och umeå tog den!! det är så det ska vara!!!