SÖNNNDDAG PÅ SUM-SIM :D

CHAAAOO :D
idag har vi simmat på bra :D Lollo oxh steph simmade 100fj och slutade 11 och 12a :D 1.07.20 på stephanie och det var  pers =)
Lollo simmade också 400frisim och persade på 400 frisim med 1 sekund ungefär 4.33.23 5 sekunder snabbare än på region =)
Malik lever sitt hotell liv ;) nu är vi på mmalle balles rum =)
mailk: "just nu skymmer din röv min syn" så sa han precis ;) och nu snckar han om kött på rätt ställe på kroppen :S fattar ingenting han är random hur som helst ;) och just nu skrattar stephanie som en gris som just blev slaktade eller nått ;)
Kött Fyffaaan.. Und Rumpaaa
stephanie blev rädd nu sa hon :) och var på väg ut med ändrade sig :) hahah vi har alla fall kul =) så till alla er små simmare som läser dettta vill vi säga : träna bra!!! så kommer ni simma sum-sim ni också!! :D det är en underbart rolig tävling :D man får se fina simningar och möta sveriges ungdoms elit!!

VI VILL OCKSÅ SÄGA ATT VI BLEV JÄTTE GLADA FÖR Saga sandström KOMMENTAR (D-GRUPPEN) tack så mycket saga!! Saga vi tycker att du simmade jätte bvra i övik på 50 rygg och mycket mer! fortsätt att simma som du gör så kommer du skriva på denna mästerskaps blogg!! många fler också ni är jätte duktiga!!! verkligen!! Kramar till er från oss :)

KÖTT PÅ RÄTT STÄLLE :D KÖTT PÅ RÄTT STÄLLE ;)


L&S PUSS

VI ÄR COOLA :D SNYGGAS.SE ( eller nått)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0